Eén van de allergrootste voordelen aan online marketing is dat bijna alles inzichtelijk is of inzichtelijk is te maken. Maar al deze data die je verzameld kan ook een overkill worden. Daarom kijken wij samen met jou welke data belangrijk is voor jouw onderneming. Met de juiste inzichten en tools kunnen bruikbare analyses worden opgezet. We helpen bij het inrichten, selecteren en verwerken van de analyse die jouw doel helpt te behalen. Of dit nu meer conversies, website bezoekers of leads zijn.

Zelf aan de slag gaan? Daarop zeggen wij doen! Wij helpen jou, je team of andere collega’s binnen jouw organisatie met het begrijpen van online marketing, en het gebruik van de juiste tools door middel van onze training. Train jezelf tot online marketeer en ga zelf aan de slag na de analyse en training.

Analyse en training voor jouw merk

Analyse-en-training-five-twenty

Start met het verzamelen van de juiste data

Welke data is voor jou het meest van toepassing, en hoe verwerken we die. Dit zoeken wij graag samen met jou uit. Neem contact met ons op voor jouw mogelijkheden.

Googel Analytics

Wil je (meer) inzicht in het reilen en zeilen van je website of webshop? En wil je op basis van data strategische en gegronde marketingkeuzes maken? Ja duuuuh, wie niet! De oplossing hiervoor is Google Analytics. Meet niet alleen het aantal bezoekers, maar zie hoe ze op jouw site komen, welke pagina's ze bekijken, en waar ze afhaken. Met onze gecertificeerde Google Analytics richt je jouw profiel optimaal in.

 

Zelf aan de slag gaan? Wij geven jou en of je team de perfecte Google Analytics training om direct zelf mee aan de slag te gaan. 

Google Ads

Het aller grootste voordeel van adverteren in Google ten opzichten van SEO, is dat je direct, op de zoekwoorden van jouw keuze, tot op de postcode nauwkeurig direct boven aan de zoekresultaten verschijnt. Onze gecertificeerde Google Ads specialisten richten jouw campagne in, of geven jou een handvat in de vorm van training over hoe Google Ads optimaal in te zetten voor jouw organisatie.

 

Meer info

Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) is de slimme oplossing van Google om alle pixels en meetpunten van je website op een centrale plaats te beheren. Maar hiervoor is een goede inrichting essentieel. De pixels moeten wel afgaan op het juiste moment op je website. Een professionele inrichting is de oplossing. En daar kunnen wij je bij helpen.

 

Samen of zelf starten met analyses

We vertellen je graag de mogelijkheden van analyses of onze trainingen voor jouw merk tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact Form