Wij helpen je verder met

online-marketing-diensten-five-twenty
Waarom FIVE TWENTY

Bij FIVE TWENTY helpen we ondernemingen verder door inzichtelijke en begrijpelijke online marketing die jou verder helpt.

Wat wij doen

SEO

Search Engine Optimaization

Beter gevonden worden op Google, Bing of Yahoo, dat is het uitgangspunt bij SEO. Laat jouw bezoekersaantallen, naamsbekendheid of conversies stijgen door een betere positie in de zoekmachines. Door het toepassen van de juiste technieken laten wij jouw website gegarandeerd stijgen.

Meer info

Strategie

Online Marketing Strategie

Online marketing en strategie kunnen niet zonder elkaar. In de wereld van online groei, adverteren en communicatie zijn er vele wegen mogelijk. Maar wat is de beste manier voor jouw onderneming? Tijdens de online marketing strategie bepalen we waar we naartoe willen. Hoe moeten we hier komen, en wat is hierbij het doel. Alleen zo kunnen we online groeien met een plan.

Meer info

Content

Teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines

Beter gevonden worden door jouw doelgroep door middel van zoekmachines zoals Google begint bij de juiste content. Wij helpen jouw bedrijf met zowel content gericht op de doelgroep, als zoekmachine technische correcte content.

Meer info

Analyse en Training

Train jezelf tot expert

Zelf aan de slag gaan met online marketing? Wij leren je graag de juiste technieken en tools aan om zelfstandig aan de stag te gaan met online marketing.

Meer info

SEA

Search Engine Advertising

Waarbij SEO een techniek is van de lange adem, is SEA (Search Engine Advertising) een directe manier om jouw bezoekersaantallen, naamsbekendheid, of conversies te stimuleren. Met SEA breng je jouw boodschap direct bij jouw doelgroep door advertenties op Google.

Meer info

Social Media

LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, Pintrest en Youtube. Het aantal beschikbare social media kanalen is groot, met ieder haar eigen voor en nadelen. Wij helpen jou met een plan, communicatie, advertenties en structuur als het gaat om het inzetten van Social Media

Meer info

Email Marketing

Jouw doelgroep binnen handbereik

Email marketing ouderwets en werkt niet meer? Absoluut niet! Bereik de doelgroep die het dichtsbij jouw organisatie staat door de inzetten van email campagnes.

Meer info

Websites

Meer dan een online plaatje

Een website is niet alleen het visitekaartje van het bedrijf online. Een goede website is de beste verkoper van het bedrijf. Wij creëren websites die jouw organisatie én doelgroep verder helpen.

Meer info