Wij helpen jou met het opzetten en bepalen van de online marketing strategie die voor jouw bedrijf als basis gaat dienen. De ontwikkelingen en trends vliegen je om de oren, en het ene nieuwe kanaal volgt het andere nieuwe kanaal in rap tempo op. Hierdoor kan het lastig koers te bepalen zijn, want wat doe je wel en belangrijker wat vooral niet. Samen zetten wij een X op de online kaart en bepalen we de route hiernaartoe. 

Een succesvolle website is het uiteindelijke einddoel. Maar hoe zorg je daarvoor? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Waar laten concurrenten steken vallen? En in welke trends ga je mee? Samen bepalen we de doelen die jouw website tot een succes maken, en zorgen we dat deze inzichtelijk worden voor de hele organisatie.

Online Marketing Strategie voordelen

online-marketing-diensten-five-twenty

Samen zetten we de X op de kaart

Wij helpen je graag met het bepalen van jouw online strategie. Benieuwd hoe dit er voor jouw onderneming uit ziet? Neem dan contact met ons op.

Hoe wij werken

Stap 1

Strategische sessie

We starten met een sessie waarin we samen het reilen en zeilen van jouw bedrijf leren kennen. Tijdens deze sessie bespreken we o.a. wat het einddoel is, en waarom deze stap genomen is

Stap 2

Terugkoppeling

Om zeker te weten dat we de zelfde taal spreken debriefen we de strategische sessie

Stap 3

Marketing Mix

Welke slimme mix van marketing kanalen past het best bij jouw bedrijf. Dat bepalen we in de marketing mix

Stap 4

Het plan

Met de marketing mix als basis schrijven we voor jouw bedrijf een strategisch plan.

Stap 5

Oplevering

Wij presenteren de marketing strategie met de bijbehorende implementatie

Starten met jouw strategie?

We vertellen je graag de mogelijkheden en toepassingen van een online marketing strategie voor jouw merk tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact Form