Social media is een onmisbaar onderdeel geworden in jouw online marketing mix. Bereik jouw doelgroep of bestaande klanten via één van de vele verschillende social media kanalen. Maar welke past het beste bij jouw onderneming, en waar zit jouw doelgroep. Wij helpen met het opstellen, beheren en creëren van de voor jouw bedrijf best werkende social media kanalen.

Adverteren op LinkedIn of Facebook met jouw bedrijf? FIVE TWENTY helpt bij het inrichten en lanceren van deze advertenties. Door gericht de doelgroep te targeten kunnen we de gezette doelen realiseren. 

Voordelen van Social Media

Boost jouw merk conversies bereik verkeer door Social Media

Klaar om jouw merk te laten stijgen?

Wij helpen met jouw Social Media strategie, opzetten van kanalen, beheren van content en adverteren. Benieuwd hoe dit er voor jouw onderneming uit ziet? Neem dan contact met ons op.

Community Creation

Het bouwen van een community is super waardevol voor jouw bedrijf. Door te luisteren naar en reageren op je volgers geef je jouw bedrijf een stem, en voelt jouw community zich gehoord. Hierdoor stijgt de betrokkenheid met jouw merk. Hoe we dit bereiken? Met een meer dan goede klantenservice, content die aansluit bij jouw doelgroep, en het spreken van dezelfde taal als de volgers. Het resultaat: loyale en enthousiaste klanten die zich ontwikkelen in ambassadeurs van jouw merk.

Facebook Ads

Is op Facebook adverteren wel slim? Jazeker! Facebook is nog altijd het grootste social media platform in Nederland. En adverteren is steeds belangrijker, want het algoritme van Facebook genereert steeds minder bereik voor organische (niet-betaalde) berichten. Tijd om je te verdiepen in Facebook adverteren!

 

LinkedIn Ads

Richt jouw organisatie zich vooral op B2B business? En wil je jouw merk laten groeien, nieuwe leads genereren of starten met een recruitment campagne? Dan is adverteren via LinkedIn geschikt voor jou! Wij helpen je van advertentiestrategie tot uitvoering en van rapportage tot optimalisatie. Connectie maken?

 

Hoe wij werken

Stap 1

Inrichten

Wij richten het advertentieaccount in. We geven jou altijd toegang tot het account en inzichten.

Stap 2

Planning

Samen maken we visueel een planning waarin we vaststellen wat en wanneer we campagnes of content uitvoeren.

Stap 3

Creatie

Gebaseerd op het doel, doelgroep en budget creëren we de advertentie of content.

Stap 4

Optimalisatie

We gebruiken met social media de flexibiliteit van online, namelijk bijsturen en aanpassen wanneer nodig.

Stap 5

Rapportage

Om de resultaten inzichtelijk te maken ontvang je maandelijks een rapportage van de campagne.

Stap 6

Advies

De kracht van marketing zit in de herhaling. Wij brengen een advies uit hoe jouw boodschap nog beter over te brengen.

Let's get social

We vertellen je graag de mogelijkheden van social media voor jouw merk tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact Form