SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in goed Nederlands ‘Zoekmachineoptimalisatie’. De term SEO omvat alle werkzaamheden die je doet om jouw website hoger te laten scoren in bijvoorbeeld Google of andere zoekmachines. Is SEO een snelle en gemakkelijke tool of quick fix om meer bezoekers te krijgen, nee niet direct. SEO is een online marketing tactiek van de lange adem. Het kost tijd om jouw plek op het internet te verdienen. Maar als je jouw plek verdiend hebt, levert dit je een hele lange tijd (bij goed onderhoud) een voordeel op ten opzichten van de concurrentie.

Door SEO wordt jouw bedrijf online beter vindbaar in o.a. de zoekmachine van Google. Met FIVE TWENTY zetten wij verschillende SEO technieken in om beter gevonden te worden.

Jouw SEO voordelen

Boost jouw online marketing door SEO analyse SEO teksten Linkbuilding Keywords

SEO Analyse

Een SEO analyse helpt jou een betere positie te krijgen in de zoekmachines. We analyseren eerst de situatie zoals die nu is. We maken als het waren een nulmeting. Dan gaan we samen met jou en of je team aan de slag waarbij de volgende vragen centraal staan: Welke SEO-strategie voer je nu? Hoe is je website technisch ingericht? Wat doet en wie is de concurrentie? En waar liggen de kansen voor jouw onderneming? De adviezen vertalen we in een SEO-analyse: een duidelijk en direct implementeerbaar plan van aanpak. 

SEO Teksten

SEO teksten zijn er met als hoofdreden om beter gevonden te worden in zoekmachines. Dit werkt als volgt: We zorg ervoor dat je teksten relevante keywords (zoektermen) bevatten. Maar niet te enthousiast, de lijn tussen teveel- en te weinig keywords is dun. SEO teksten moeten worden geschreven met de doelgroep in gedachten. Dus geen klakkeloze CTR C + CTR V vanuit Wikipedia. Hoe relevanter je teksten, hoe kwalitatiever je websiteverkeer. Starten met SEO teksten? Wij worden jullie nieuwe SEO/content medewerker.

Linkbuilding

Linkbuilding is onmisbaar in iedere serieuze SEO-strategie. Met linkbuilding draag je namelijk effectief bij aan het vergroten van je online autoriteit (domain authority). Eén van de keyfactors waarop zoekmachines jouw website beoordelen. Jouw domein autoriteit vinden ze bij Google dus ook erg belangrijk! Met Linkbuilden zorgen wij voor kwalitatieve en goede links naar jouw website. Ook hier geldt geen quick-fix, maar duurzaamheid en kwaliteit maken het verschil.

Zoekwoorden onderzoek

Een zoekwoorden onderzoek is stap 1, nummer uno, de basis, de kick-off (en wat je nog meer gebruikt als start) richting een succesvolle SEO-strategie. Want waar wil je op gevonden worden, en waar zoekt de doelgroep naar. We onderzoeken welke zoekwoorden het meeste zoekvolume én de minste concurrentie hebben. Hierop haal je de eerste winst ten opzichte van de concurrentie. We selecteren focus keywords waarop jij gevonden wilt worden. Die zoekwoorden verwerken we in de SEO teksten.

Met wie wij werken

Hoe wij werken

Stap 1

0-meting

Wat is de strategie momenteel, en waar staan we. Wie zijn de concurrenten en wat doen die?

Stap 2

Zoekwoorden onderzoek

Samen onderzoeken we welke zoekwoorden (keywords) aansluiten bij jouw bedrijf en kiezen hier de belangrijkste uit o.b.v. volume en concurrentie.

Stap 3

SEO teksten

Met de gekozen zoekwoorden schrijven we teksten die SEO-geoptimaliseerd zijn voor jouw website.

Stap 4

Linkbuilding

We gaan jouw domein en bijbehorende pagina's een boost geven door sterke links te creëren.

Stap 5

Analyse

We stellen de juiste tools in op jouw website zodat we een nieuwe meeting kunnen gaan starten, en de behaalde doelen inzichtelijk kunnen maken.

Stap 6

Rapportage

Je ontvangt maandelijks een rapportage waarin we de resultaten van de afgelopen maand vergelijken met de voorgaande periode.

Met SEO help je jouw bedrijf op de langertermijn enorm vooruit. Het gaat bij SEO niet om morgen, maar om de online toekomst en positionering van jouw onderneming. Onmisbaar geworden in deze tijd.

Contact Form

Online Marketeer

Milan Boer