Email is nog altijd het meest gebruikte middel voor communicatie wereldwijd. Daarnaast is het ook super effectief voor online marketeers. Creëer in een handomdraai een campagne voor jouw complete klantenbestand, nieuwsbrief subscribers of leads. Vergroot de loyaliteit of potentie van jouw doelgroep met email marketing.

Wij helpen jou met het maken van de perfecte campagne of nieuwsbrief geheel in jouw huisstijl. Op deze manier herkent jouw doelgroep je bedrijf direct. Een ander groot voordeel van email marketing? Alles is in zichtbaar en te meten. De ideale tool om direct mee bij of aan te sturen. 

Voordelen van Email marketing

email-marketing-en-campagnes-opzetten

Klaar voor jouw eerste email campagne

Bereik een mega doelgroep met één klik op de knop. Alles in eigen huisstijl en met de juiste content. Neem contact met ons op voor jouw mogelijkheden.

Email Campagnes

Email campagnes zijn de manier om in één keer een grote groep mensen te bereiken met jouw boodschap. Door gepersonaliseerde content en een goed uit gespecificeerde doelgroep zorgen we ervoor dat jouw email niet als spam gezien wordt. Op deze manier worden jouw email campagnes niet als irritant gezien, maar als waardevol! 

 

AVG / GDPR

Een wereld zonder privacywetgeving is niet realistisch. Vandaar dat er vanuit de EU strenge regels gelden over hoe om te gaan met persoonlijke data en privacy. Wij helpen jou bij het juist invullen, inzetten en gebruiken van persoonlijke gegevens bij het gebruik van email marketing.

 

Specialisten met papieren

Mailchimp

Mailchimp Gecertificeerd

Hubspot

Email Marketing Certified

Hoe wij werken

Stap 1

Inrichten

We richten jouw account in binnen de emailsoftware en laden jouw contacten in

Stap 2

Redigeren

Jij levert ons de tekst aan en wij passen deze aan waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat de boodschap goed overkomt

Stap 3

Ontwerpen

We maken jouw unieke template, passend bij jouw huisstijl. Daarna vullen we de email met jouw tekst

Stap 4

Proef mail

We testen altijd eerst voor we verzenden. Dit betekent dat zowel wij als jij een testmail ontvangen om te checken of alles werkt, en naar wens is

Stap 5

Verzenden

Na de test mail kunnen we gaan verzenden. Op basis van de data uit jouw markt selecteren we het juiste moment voor verzenden

Stap 6

Rapportage

Het fijne aan email marketing is dat alles inzichtelijk is. Na iedere campagne ontvang je van ons een rapportage met de resultaten

Starten met email marketing

We vertellen je graag de mogelijkheden van email marketing voor jouw merk tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact Form