Het creëren van content vormt de basis voor jouw online groei. Met de juiste contentmarketing geef je jouw doelgroep de juiste en waardevolle content. Het binden van klanten aan jouw merk doe je namelijk door het openstellen van info die jouw doelgroep echt verder helpt. Geen lange verkooppraatjes of vlugge sales-talk. Maar duidelijke en eerlijke content in de taal van de doelgroep.

Contentmarketing werkt daarnaast ook nog eens als versneller voor jou groei in de zoekresultaten binnen de zoekmachines. Goeie content is dan ook een belangrijk onderdeel SEO. Wil jij de show stelen met verrassende content die opvalt tussen al je concurrenten? Wij helpen je verder met het ontwikkelen van je contentplanning en verzorgen unieke content die helemaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Voordelen van contentmarketing

content-marketing-voor-jouw-bedrijf

Samen starten met content marketing

Wij helpen met het creëren van unieke content voor jouw merk. Benieuwd hoe dit er voor jouw onderneming uit ziet? Neem dan contact met ons op.

Copywriting

Copywriting (of gewoon in plat Nederlands; teksten schrijven) helpt om verschillende doelen te bereiken. Wil je bijvoorbeeld een sterkere binding met je doelgroep, duidelijke herkenbaarheid of een hogere vindbaarheid? Het is allemaal te realiseren met behulp van copywriting. Afhankelijk van jouw doelen bepalen we voor welke kanalen we de teksten gaan schrijven. Natuurlijk kijken we naar het verschil tussen de kanalen. Voor social media mag een tekst vaak kort en to-the-point zijn, maar het schrijven van een vakkundige blog of artikel is bijvoorbeeld weer een heel ander verhaal.

 

Fotografie

Wil jij een prachtige instafeed? Authentieke headerfoto’s voor je website? Of haarscherpe product foto’s voor je webshop? Wij brengen jouw bedrijf in beeld. Wij weten precies hoe we jouw organisatie authentiek, origineel en professioneel kunnen vastleggen. Samen bedenken we welke beelden je nodig hebt, wat ze moeten uitstralen en met welk doel je ze gaat inzetten.

 

Videografie

Video is een onmisbare factor geworden voor iedere marketeer. Door de inzet van video marketing breng je jouw merk, verhaal of product nog beter over bij de doelgroep. Afhankelijk van de strategie en budget schakelen wij met de perfecte partner voor al jouw bedrijfs-, recruitment-, of product video's.

 

Hoe wij werken

Stap 1

Strategie

Contentmarketing start met een plan en strategie. Wat worden de doelstellingen en hoe gaan we deze meten

Stap 2

Doelgroepbepaling

Als we de doelen hebben vastgesteld, stellen we de doelgroep scherp. Met persona's maken we de doelgroep inzichtelijk en tastbaar

Stap 3

Kanalen

Welke kanalen passen het best bij jouw bedrijf? En wat gaan we via welk kanaal communiceren. Dit stellen we vast in kanalenmix

Stap 4

Contentplanning

De basis en strategie staat! Nu gaan we brainstormen over rubrieken en onderwerpen. Deze checken we op relevantie en plannen we in op de contentkalender

Stap 5

Aan de slag

Tijd om de daad bij het woord te voegen. We starten met de content volgens planning en verwerken dit op de juiste kanalen

Stap 6

Rapportage

Leuk die content marketing, maar wat levert het op. Dat maken we maandelijks zichtbaar in onze rapportages

Starten met content voor jouw merk

We vertellen je graag de modelijkheden van content voor jouw merk tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact Form