Jouw website moet niet alleen een mooi visitekaartje zijn. Hiervoor zijn de papieren kaartjes veel beter geschikt. Jouw website is het eerste aanspreekpunt met jouw organisatie. Het middelpunt van de online marketing positionering van jouw merk. Hier gebeurt het, en hier wil je prospects naartoe trekken. Daarom staan wij ervoor dat jouw website of webshop niet alleen vanuit een professioneel oogpunt wordt ontwikkeld, maar vanuit een online marketing basis wordt opgezet. Heldere en logische funnels met scherpe doelen. Dat is wat jouw website een online marketing machine maakt.

Wat een goede website doet voor jou

Samen creëren we meer bezoek meer conversies professionaliteit de ultieme verkoper

Strategie

Een goed werkende website of webshop begint bij een goede online strategie. Want wie is de eindgebruiker, waar is hij of zij naar opzoek en wat is het uiteindelijke doel? Wij helpen je bij het vaststellen van een online strategie voor je website. Zie het als de fundering voor jouw online groei. Compleet van concurrentieonderzoek tot het opstellen van persona's en van SEO tot webdesign. Dat en nog veel meer! 

 

Development

Je website of webshop is dé plek waar alles samenkomt: de bezoeker zal hier de beoogde conversie moeten maken. Een contactformulier invullen, een aankoop doen of inschrijven voor je nieuwsbrief. Dat is hoe het is bedacht in de strategie, en zo zou het moeten werken. Laat dat "zou" maar weg, want wij zorgen ervoor dat het zo werkt! 

 

Landingspagina's

Wil jij passende en overtuigende landingspagina’s die perfect aansluiten bij jouw online marketingcampagnes? Speciaal ontwikkelde pagina’s die jouw bezoekers laten klikken, kopen, inschrijven of aanvragen? Wij helpen je! Van strategie en ontwerp tot realisatie. Klaar voor een groei in conversies?

 

Webshop

Wil je jouw corporate website ombouwen naar een webshop? Of verander je het business model en maak je de stap naar online retail? Wij helpen je bij de ontwikkeling van jouw webshop. Samen zetten de strategie en het ontwerp uit, waarop we jouw optimaal ingerichte webshop ontwikkelen. Volledig stress vrij en geautomatiseerd. Samen maken we de optimale sales tijger!

 

App

Oké je hebt een goed lopende website of webshop, maar ziet dat je verkeer via mobiel sterk aan het toe nemen is. Tijd om jouw bezoekers op maat te gaan bedienen met de lancering van jouw eigen App. Breng jouw klanten of prospects extra gebruikersgemak door een applicatie te lancering die is gericht op hun apparaat.

 

Met wie wij werken

Hoe wij werken

Stap 1

Strategische sessie

Om het doel en de behoefte te begrijpen, willen we eerst jou en het bedrijf goed leren kennen. Tijdens deze sessie bepalen we samen de scope van de website

Stap 2

Structuur

Om de website vorm te kunnen geven starten we met de structuur van de website. Hierin bepalen we de pagina's, navigatieboom en maken we een wireframe. Dit samen wordt het skelet in de ontwikkeling van de website

Stap 3

Ontwerp

Ligt er al een huisstijl vast binnen de organisatie dan is dit top. Is dit er nog niet gaan onze UX'ers (ontwerpers) aan de slag met een design dat past bij de doelgroep en behoeften

Stap 4

Ontwikkelen

Tevreden met het ontwerp, dan gaan we ontwikkelen! In een speciale en afgeschermde testomgeving gaan we jouw nieuwe website bouwen

Stap 5

Content & Oplevering

Als we klaar zijn met de ontwikkeling is de website technisch 'opgeleverd'. Vanaf hier starten jullie met het vullen van de pagina's met tekst en afbeeldingen. Hulp bij nodig? geen probleem we helpen graag

Stap 6

Livegang en verder

Iedereen tevreden en alles werkt zoals het moet, dan gaan we live! We brengen de website uit de testomgeving en zetten deze SEO-technisch goed over op jouw domeinnaam. Na de livegang treedt start het vervolg plan in de vorm van service & onderhoud.

Start met jouw nieuwe website

We vertellen je graag de mogelijkheden van een nieuwe website, webshop of landingspagina voor jouw merk tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact Form