Top Movers

SEO up-to-speed

Help ik ben nieuw binnen dit bedrijf in mijn marketing functie, en ik wil graag weten hoe Top Movers ervoor staat, waar zitten de gaten en waar liggen kansen. Zo klopte de nieuwe marketing manager van Top Movers Nederland bij ons aan. Wat ons antwoord was; een inzichtelijk en direct te implementeren SEO rapportage die zowel voor de marketing manager, als directie direct te gebruiken was. Geen papieren tijger, maar een bruikbare analyse.

 

 

Case-SEO-Rapportage-Top-Movers-USP

 

 

SEO Rapportage

Oké je bent nieuw in functie, er komt veel op je af, maar het is belangrijk dat je zo snel mogelijk up-to-speed bent. Dat is waarom het voor Top Movers Nederland belangrijk was om een SEO rapportage te laten uitvoeren, en op een onafhankelijke manier, de huidige status online te checken. Op het moment van analyse was er al een digitaal partner verbonden aan Top Movers die o.a. de linkbuilding, content en social media voor haar rekening nam. Maar hier bestonden twijfels over binnen de organisatie. En dit bleek terecht. De online marketing strategie bevatten nogal wat gaten en concurrentie had ondertussen een flinke stap voorwaarts gezet.

 

Na het onderzoeken van de huidige online marketing situatie van Top Movers is er door ons een analyse geschreven die de huidige situatie helder en visueel in kaart brengen. Hierdoor is voor iedereen binnen de organisatie de situatie snel en gemakkelijk te begrijpen. Maar een extra papieren tijger is niet wat er van ons was gevraagd. Daarom hebben wij Top Movers geholpen met een direct te gebruiken SEO rapportage, waarin was aangegeven waar zich de kansen bevinden én hoe deze te pakken!

 

Het resultaat; de bestaande marketing partner werd eruit gezet wegens nalatigheid en het factureren voor niet uitgevoerde diensten, de gaten werden gedicht en de achtervolging op de concurrentie vol ingezet.

 

Terug naar portfolio
Bezoek website:
Top Movers
Date:
Category:
Tag: