Bustelberg Vermogensbeheer

Online stijgen als vermogensbeheerder

De wereld van vermogensbeheerders. Voor de één een ver van mijn bed show, voor de ander de normaalste zaak van de wereld. Voor Bustelberg Vermogensbeheer uit Breda een zaak om vermogensbeheer in het perspectief normaalste zaak van de wereld te plaatsen. Maar hoe pak je dit aan? FIVE TWENTY werd aan de vooravond van een complete rebranding van Bustelberg vermogensbeheer ingeschakeld. Het doel? Ervoor te zorgen dat de offline propositie en ambitie wordt vertaald naar online en haar markt.

 

 

case-bustelberg-vermogensbeheer

 

 

Scan + Advies

Het vertrekpunt bij Bustelberg was een algehele online scan, met een daaraan gekoppeld adviesplan. Het doel hiervan is om een compleet beeld te krijgen van wat- en hoe een merk er online voorstaat. Pas als inzichtelijk is waar een bedrijf staat, wat er goed gaat, maar ook wat er minder goed gaat, kunnen we inzichtelijk krijgen hoe de vlag er online bijhangt. Zo kijken we tijdens de scan-fase niet alleen naar de on-page SEO van een website (hoe goed een pagina is ingericht naar zoekmachine richtlijnen). Maar ook naar de technische en organische SEO kant van de website.

 

De on-page SEO herken je misschien wel als website beheerder door de Yoast of Rankmath plug-in die op veel website zijn geïnstalleerd door de developing partners. Door middel van een groen, geel en rood bolletje kan je zien hoe goed jouw webpagina is ingericht voor zoekmachines. Natuurlijk is dit een makkelijke en goede richtlijn om je aan te houden, maar de adviezen uit deze plug-ins zijn niet heilig. Meer hierover vind je in onze blog over 6 marketing fabeltjes om over te slaan in 2022.

 

Maar zoals gezegd kijken we in de scan fase niet alleen naar het voor de hand liggende als online marketeers, maar gaan we dieper je website in om te zien wat de balans is. Zo is de technische SEO een belangrijk onderdeel in de scan en advies fase. De technische SEO is zoekmachineoptimalisatie die je niet per se met het menselijk oog kunt zien. Het is optimalisatie op een vlak om puur de zoekmachines te helpen jouw content beter te begrijpen, te rangschikken of te indexeren.

Zo kijken we tijdens de technische SEO scan naar een websites schema structuur, snelheid, pagina structurering, linkstructuur en meer. Voor Bustelberg heeft dit er o.a. voor gezorgd dat er samen met de developing partners een strakke interne linkstructuur is opgezet, waarbij tijdens de migratie van oude- naar nieuwe website geen waardes verloren zijn gegaan.

 

De scan-fase wordt altijd afgesloten met een direct toepasbaar advies rapport. Tijdens het advies rapport wordt er voor Bustelberg een landschap gecreëerd om visueel te kunnen zien waar het bedrijf staat, wat gaat er goed, en waar moeten we aan werken. Dit zegt Peter Cordes, directeur van Bustelberg Vermogensbeheer zelf over de scan + advies fase:

 

Milan is heel goed in staat om een snelle diagnose te stellen. Daarnaast is hij in staat om in heldere taal uit te leggen hoe je je online strategie vorm kunt geven. Dat is in zijn wereld vrij uniek.

 

– Peter Cordes, directeur Bustelberg Vermogensbeheer

 

Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek. Dé absolute nummer één voor iedere zelf respecterende SEO-strategie. Want in het geval van Bustelberg en als vermogensbeheerder in een zeer competitieve markt, waar word je momenteel op gevonden en waar nog niet op. Hoe dot je concurrentie het? Waar worden hun op gevonden en met welke zoekwoorden (keywords) scoort je concurrentie goed in Google. Dit onderzoeken wij in het zoekwoorden onderzoek.

 

Na het van A tot Z doorlichten van de website weten we waar we kunnen gaan stijgen in het geval van Bustelberg. Op welke zoekwoorden laat de concurrentie het momenteel liggen, en waar is het verkeer hoog i.c.m. een lage moeilijkheidsgraad voor een top positie in Google. Op deze zoekwoorden kunnen we sturen en het voordeel behalen ten opzichte van de concurrentie.

 

Zo zorgen we er samen voor dat Bustelberg boven haar concurrentie uitstijgt en er meer van maakt! Ook net als Bustelberg aan de slag gaan met SEO, zoekmachine optimalisatie, een nieuwe online propositie of website? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online stijgt.

 

Terug naar portfolio
Bezoek website:
Bustelberg
Date:
Category: